MHP'li Niğde belediye meclis üyeleri istişare toplantısına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, aralarında MHP'li Niğde Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Tarih: 16.01.2025 14:17 Güncelleme: 16.01.2025 14:15
MHP

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Malatya ve Elazığ'dan gelen belediye meclis üyelerinin katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan çıkışıyla ilgili olarak konuştu. "Türk milletini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıdığımızda, Turan'a erdiğimizde, nizam-ı âlemi tesis ettiğimizde, davamız da biz de zafere ulaşmış olacağız" diyen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bunun için yoldaki engelleri temizlemek ve önlerine çıkarılan bariyerleri yıkıp yerle yeksan etmek zorunda olduklarını dile getirdi.
"Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir"
"Türkiye'nin gelişmesindeki en büyük engel ise şüphesiz bölücü terör örgütü PKK'dır" diyen Durmaz; "Hamt olsun; son yıllarda Cumhur İttifakı'nın kararlı iradesiyle insanlık düşmanı teröristler, yurt içinde bitme noktasına geldi. Başarılı sınır ötesi operasyonlarla da bataklıkların çoğu kurutuldu. Beli kırılan terör örgütünü tarihe gömmeye ve “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşmaya ramak kaldı. Bu anlamda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu irade; bölücü terör örgütünün, ülkemizin ve milletimizin gündeminden tamamen çıkarılmasına yönelik stratejik bir adımdır. Yaşanan gelişmeler kapsamında söylemek istediğimiz şudur: Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir. Terörle mücadele askeri ve hukuki alanda sürmektedir ve son terörist yok edilinceye kadar da devam edecektir. Uzatılan el, atılan adım; tabiri caizse köprüden önceki son çıkıştır. Bilge Liderimiz; 1000 yıllık kardeşliğin korunması adına Türk milletinin en büyük şansıdır ve tarihin üzerine yüklediği sorumluluğu yerine getirmektedir. Terör örgütüne silah bırakıp teslim olmaktan ve emperyalistlerin taşeronu olan yapılarını lağvetmekten başka çare yoktur. Eğer silahlar gömülmezse, silahı tutanlar gömülecektir" dedi.
"Yeni yüzyılda, artık üzerimize oynanan oyunların farkında olarak, milli kenetlenmenin sağlandığı, birlik ve beraberlik ikliminin hakim olduğu bir Türkiye'yi inşa etmeliyiz"
Durmaz; "Bu anlamda; dün, PKK'nın siyasi uzantılarıyla ittifak yapanların, milletten gizli saklı, kapalı kapılar ardında buluşup Türksüz bir Anayasa taslağı hazırlayanların, gizli protokollerle seçim satanların, “Burası Kürdistan” diyene ağızlarını açamayanların, şehit yakınına küfredeni milletvekili yapanların, HDP'lilerin “bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz” sözüne cevap veremeyenlerin, bugün bir anda milliyetçi kesilmeleri, milliyetçilik adına ahkâm kesmeleri tribüne oynamaktan başka bir şey değildir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin milliyetçilik anlayışını, Liderimizin Milliyetçiliğini tartışmak sorgulamak, söz konusu mankurtların haddi değildir. Herkes haddini hududunu bilmeli, ağzından çıkan lafa dikkat etmelidir. Genel Başkanımızın aldığı inisiyatif, attığı adım ve uzattığı el; etnik veya mezhebi, hiçbir ayrışmaya zemin oluşturmadan, milletimizin arasına nifak sokulan, kardeşlik bağlarına mayın döşenen her bir alanı temizlemek için tarihi fırsat olarak değerlendirilmelidir. Temelinde bin yıllık kardeşlik hukukuna dayanan, bir arada yaşama iradesi ve arzusu olan söz konusu tarihi adımı istismar etmek isteyenler, bu milletin birliğine beraberliğine kastedenlerdir" ifadelerini kullandı.
"Diyoruz ki; gelin, Türkiye üzerine oynanan oyunların bir parçası olmayın"
Uzatılan elin ve iyi niyetin suiistimal edilmesi durumunda tarihin hükmünü vereceğini dile getiren Sadir Durmaz; "Uzatılan el ve iyi niyetimiz suiistimal edilirse tarih hükmünü icra edecek, iyileşme göstermeyen bu kanser hücresi bünyeden ebediyen temizlenmek için sökülüp atılacaktır. Başka yol yoktur, başka çare kalmamıştır. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ve Bilge Liderimizin öncülüğünde Ülkemiz; “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşacak, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na mutlaka kavuşacaktır. Buna hiçbir güç, hiçbir taşeron engel olamayacaktır. Güçlü devlet, müreffeh Millet hedefimize emin adımlarla ilerlerken, yerel yönetimler olarak “üretken belediyecilik” anlayışımızla, milletimize hizmet etmenin, memleket için değer üretmenin, kutlu yürüyüşe destek olmanın gayretinde olacağız. İstikbalin yol haritasını çizmek için gün bugündür. Ayrışmadan uzlaşmak, yönetimde kaynaşmak için gün bugündür. Terörü bitirip bölgesel istikrarla ve emperyalist güçlere ödün vermeden "tarihi yeniden yazarız" diyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, bu toplantıya ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber Kaynak : İHA

ANESTEZİLİ MR HİZMETİ ARTIK NİĞDE'DE

Niğde'ye 9 Yeni Uzman Tabip Atandı: Sağlık Hizmetleri Güçleniyor!

NİĞDE'DEN EKİPLER YOLA ÇIKTI ! KAYIP M.A. ARANIYOR !

Niğde'de Yasadışı Silahlanmaya Darbe: Otomatik Silah ve Tabanca Ele Geçirildi

Niğde İl Genel Meclisi'nden İmar Planı Kararları: Kırsal Kalkınmaya Destek

Murtaza Köyü Yardımlaşma Derneği'nden Vali Çelik'e Ziyaret

Doğan: "Kayıplar Refah Payıyla Telafi Edilmeli"

Hasan Orhan: "Refah Payı ve İlave İyileştirme Şart!"

Güllüce Köyünde 3 Kilometrelik Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Başladı

Niğde Emniyeti'nden Vatandaşlara Yönelik Dolandırıcılık ve Hırsızlık Uyarısı

Niğde'de Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 100 Bin Adet Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi

Vali Çelik'ten Niğde Milletvekillerine TBMM Ziyareti

Niğde'de Göletler Yavru Sazanlarla Şenlendi!

KOP Destekli Seracılık Projesiyle Niğde'de Üretim Başladı!

Milyonlarca Emeklinin Maaşına Zam: En Düşük SSK ve Bağ-Kur Emekli Maaşı 16.881 TL Oldu!

Ağrı Dağı'nda temmuz soğuğu: Zirvede eksi 35 derece

Niğde'de Hükümlü ve Tutukluların İstihdamı İçin Önemli Adım

Başkan Doygun'dan TBMM ve Bakan Ziyaretleri

Niğde İl Genel Meclisi'nden İmar Kararları

Niğde Valisi Çelik, İçişleri Bakanı Yerlikaya Başkanlığındaki Asayiş Toplantısına Katıldı

MSB duyurdu: 3 PKK’lı terörist daha teslim oldu

Niğde'de Gençlik ve Spor Okulları Başlıyor: 25 Branşta Kayıtlar Devam Ediyor!

Ata mirasını yaşatıyor: Ot süpürgesi geleneğini sürdürüyor

Memur ve emeklilerin zam oranları belli oldu ! En düşük memur maaşı 47 bin 522 liraya yükseldi

Anahtar Parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mikrobiyoloji Laboratuvarı Yeni Yerinde

TransAnatolia Rallisi 15. kez düzenlenecek, güzergahta Niğde de var

ÇUKUROVA-ET'TEN KAMUOYU DUYURUSU: "HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Melendiz Çayı’ndaki kirlilik, kaymakamlıkta masaya yatırıldı

Niğde’de pazar yerlerinde kurala uymayan tezgahlar kapatılıyor

Yükleniyor

AK Parti Çiftlik Teşkilatı Aylık Toplantısında Bir Araya Geldi

ASKON Niğde Şubesi'nden AK Parti Bor İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

Altunhisar güzelleşiyor: Çalışmalar aralıksız sürüyor

Çamardı’da İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Altunhisar Spor Kompleksi yükleniyor

AK Parti Bor Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Altunhisarlı çocuklar okula sporla başlıyor

İLÇE MÜFTÜSÜ ÇAKIR'DAN, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MESAJI

Dijitale ara verip sokakta eğlendiler

ALTUNHİSAR'DA 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ

Sağlıklı Yaşam İçin "SAHA" Zamanı: Sağlıklı Hayat Akademisi Eğitimleri Başladı

Niğde'de yaz alarmı: KENE

Hayat kurtaran taramaların arttırılması planlanıyor

İl Sağlık Müdürü İnan'dan, Kolorektal kanseri açıklaması

HAYAT KURTARAN TARAMA

Hastanede 5 uzman doktor göreve başladı

Sağlık Müdürlüğü, salgınlara karşı yapılması gerekenleri sıraladı

NİĞDE'YE 11 TABİP ATAMASI YAPILDI

Uzmanından kronik hastalık takibi değerlendirmesi

Zayıflama çayı hayatına mal oluyordu !

ANESTEZİLİ MR HİZMETİ ARTIK NİĞDE'DE

Niğde'ye 9 Yeni Uzman Tabip Atandı: Sağlık Hizmetleri Güçleniyor!

NİĞDE'DEN EKİPLER YOLA ÇIKTI ! KAYIP M.A. ARANIYOR !

Niğde İl Genel Meclisi'nden İmar Planı Kararları: Kırsal Kalkınmaya Destek

Doğan: "Kayıplar Refah Payıyla Telafi Edilmeli"

Güllüce Köyünde 3 Kilometrelik Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Başladı

Niğde'de Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 100 Bin Adet Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi

Vali Çelik'ten Niğde Milletvekillerine TBMM Ziyareti

Niğde'de Göletler Yavru Sazanlarla Şenlendi!

Ağrı Dağı'nda temmuz soğuğu: Zirvede eksi 35 derece

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.