Oda Başkanı Halil Demirdilek, 3 ve 4 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan olağan seçimli genel kurul hakkında detaylı bilgiler verdi.
Başkan Demirdilek, bu önemli buluşmanın iki gün süreceğini vurgulayarak, "Genel kurulumuz, yönetmelik gereği iki aşamadan oluşacak. İlk gün, yani 3 Mayıs Cumartesi, saat 13:00 ile 17:00 arasında, odamızın geleceğine yön verecek gündem maddelerini ele alacağız. 4 Mayıs Pazar günü ise, saat 09:00 ile 17:00 arasında, İlçe Seçim Kurulu'nun denetiminde, üyelerimiz demokratik haklarını kullanarak yeni yönetimlerini belirleyecekler" dedi.
Oda'nın mevcut yapısı hakkında da açıklamalarda bulunan Demirdilek, "Şu anda 160 kayıtlı üyemizle birlikte, yönetim, denetim ve disiplin kurullarımızı seçeceğiz. Yönetim Kurulu 5, Denetim Kurulu 3 ve Disiplin Kurulu 5 kişiden oluşuyor" ifadelerini kullandı.
Bu genel kurul, Niğde'deki mali müşavirler için sadece bir seçim değil, aynı zamanda mesleki dayanışma ve geleceğe yönelik stratejilerin konuşulacağı bir platform olacak. Mesleğin karşılaştığı zorluklar, çözüm önerileri ve gelecek vizyonu gibi konuların detaylıca ele alınması bekleniyor. Niğde'deki mali müşavirler için bu kritik genel kurul, mesleğin geleceği açısından büyük önem taşıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.