Niğde’de 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri nisan ayında meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlattı.
Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezde Nisan ayında meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı.
5 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli, 2 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli, motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli, işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli olmak üzere 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı.
Suça konu hırsızlık malzemeleri ise sahiplerine teslim edildi.
Öte yandan, çalıntı kaydı girilen 2 otomobil bulunarak ilgili birime, kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerinde tasarruf suçu ile ilgili olarak 1 adet bisiklet bulunarak sahibine teslim edildi.
Hakkında bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs ise ekipler tarafından yakalandı.
Yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerine yer verildi.

Niğde’de Bayramda Binlerce Personel Görevde
Vali Akmeşe Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Niğde’de İlahi Konseriyle Manevi Yolculuk
Memurlara Bayram İkramiyesi Çağrısı
Niğde’de Gıda Denetimleri Ramazan Öncesi Yoğunlaştırıldı
Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Yükleniyor


