Niğde'de '14. Tarım Orman ve İnsan" fotoğraf sergisi açıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği, 14. Tarım Orman ve İnsan fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar Niğde’de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
4-6 Şubat 2025 tarihleri arasında Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde sergilenecek 130 fotoğrafın yer aldığı sergi, düzenlenen törenle açıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarıma ilgiyi artırmak, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla farklı kategorilerde düzenlenen yarışmada derece alan eserlerin yer aldığı sergi, Vali Cahit Çelik, İl Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş, kurum müdürleri ve davetlilerin katılımıyla açıldı. Vali Cahit Çelik bu sene serginin uluslararası olduğuna dikkat çekerken gelecek nesillere tarımın, toprağın ve suyun önemini aktarmak adına önemli olduğuna vurgu yaptı. Vali Çelik; "Tarım, orman ve su insanlık için çok önemli ve yaşamımız bunlara bağlı. Bu anlamda da gelecek nesillere sürdürülebilir bir şekilde tarımın, ormanın, toprağın öneminin ve suyun daha sürdürülebilir şekilde kullanımının anlatılması bakımında bu sergi dikkat çekecek. İnşallah gelecek nesillere ilham verir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Tarım, orman ve insan temalı 130 fotoğraf 6 Şubat tarihine kadar Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.

Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
Yükleniyor


