Niğdeli Esnafa Uygun Finansman Desteği
Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokol sayesinde esnaf ve sanatkârlara özel kredi ve avantajlı POS imkanları sunulacak.
Niğde’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarların finansmana daha kolay ve uygun koşullarda erişimini sağlamak amacıyla önemli bir iş birliğine imza atıldı. Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokol, bölge esnafına ekonomik anlamda nefes aldıracak.
Protokol, NESOB Başkanı Alim Yeşil ile TEB Ticari Portföy Yöneticisi Suzan Aykul arasında gerçekleştirilen törenle resmiyet kazandı. Yapılan anlaşma kapsamında, birlik üyesi esnaf ve sanatkârlara özel düşük faiz oranlarıyla kredi kullanma imkânı sağlanırken, aynı zamanda avantajlı POS oranlarıyla da ticari faaliyetlerin desteklenmesi hedefleniyor.
NESOB Başkanı Alim Yeşil, imza töreninde yaptığı açıklamada, esnafın ekonomik dalgalanmalardan en fazla etkilenen kesimlerden biri olduğunu vurgulayarak, “Üyelerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve işlerini sürdürülebilir kılmak adına bu tür iş birliklerini önemsiyoruz. Bu protokol, esnafımızın rekabet gücünü artıracaktır” ifadelerini kullandı.
TEB yetkilisi Suzan Aykul ise bankacılık hizmetlerini esnafın ihtiyaçlarına uygun şekilde şekillendirdiklerini belirterek, “Niğde’deki esnaf ve sanatkârlara özel hazırladığımız bu paketle onların yanında olmayı sürdüreceğiz. Amacımız, işletmelerin büyümesine katkı sağlamak” dedi.
Protokol kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkârların, TEB Ticari Portföy Yöneticisi Suzan Aykul ile doğrudan iletişime geçerek başvuru yapabilecekleri bildirildi.
Yeni anlaşmanın, Niğde ekonomisine canlılık kazandırması ve yerel işletmelerin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.
Fedakarlık ve Kahramanlık Günü Niğde’de Anlamlı Programla Anıldı
Bor-Niğde Hattında Ücretler Arttı
Niğde’de 70 Kişilik Personel Alımı Başlıyor
Niğdeli Esnafa Uygun Finansman Desteği
Niğde Bahara "Pırıl Pırıl" Giriyor
Kızıltan: “Nakliyeci Kontak Kapatma Noktasında”
Altunhisar’a Taşkın Koruma Müjdesi!
Baharla Birlikte Fidan Dikim ve Budama Sezonu Başladı
Buğdayda Üst Gübreleme Dönemi Başladı
NÖHÜ’den Çiftçilere Uygulamalı Budama Eğitimi
Sebze Tohumları Niğde Tezgahlarını Renklendirdi
Niğde’de Anlamlı Farkındalık Buluşması
Niğde’de 4 Kişilik Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak
Niğde Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor
Niğde’de Eğitimde Uluslararası Açılım
Niğde’de Bayramda Binlerce Personel Görevde
Vali Akmeşe Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Niğde’de İlahi Konseriyle Manevi Yolculuk
Memurlara Bayram İkramiyesi Çağrısı
Niğde’de Gıda Denetimleri Ramazan Öncesi Yoğunlaştırıldı
Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Yükleniyor


