NÖHÜ örnek olmaya devam ediyor
Ankara Üniversitesinden bir heyet, Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Çalışmalarında Türkiye’deki 11 pilot üniversite arasında yer alan, NÖHÜ'yü uygulamalarını yerinde incelemek üzere ziyaret etti.
Ankara Üniversitesinden bir heyet, Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Çalışmalarında Türkiye’deki 11 pilot üniversite arasında yer alan, Enerji Verimliliği'nde (ÜNVER-2) Birinci ve Sıfır Atık’ta En İyi Uygulama Ödülü’nün sahibi NÖHÜ'yü uygulamalarını yerinde incelemek üzere ziyaret etti.
Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Nadir Soylu ve yönetim ekibinin gerçekleştirdiği ziyarette, konuklara NÖHÜ projeleri Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan sunumla anlatıldı, akabinde uygulamaları yerinde görmek adına saha gezisi düzenlendi.
Heyeti karşılayan Genel Sekreter Vekili Abdulgani Özkan ve Atık Yönetimi Koordinatörü Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci, konuklara laboratuvarları ve tesisleri gezdirdi. Ziyarette Üniversitenin enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projeleri ile sıfır atık uygulamaları yerinde incelendi.
Program kapsamında Üniversite Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda bulunan Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile 3. Sınıf Atık Getirme Merkezi ziyaret edildi.
Ziyaretlerde Merkezlerimizin yöneticileri tarafından gelen heyete bilgiler verildi. Ayrıca konuklar, yerleşkede bulunan merkez ve tesisleri yakından inceleyerek Ankara Üniversitesinde uygulayacakları projelerde NÖHÜ'nün deneyimlerinden yararlanacaklarını ifade ettiler.
Ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Yükleniyor


