RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TAKVİMİ AÇIKLANDI
Niğde Belediyesinin, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı etkinlikler takvimi açıklandı.
Niğde Belediyesinin, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı etkinlikler takvimi açıklandı. Her akşam farklı bir programın düzenleneceği Ramazan etkinlikleri takvimi kapsamında, 7 farklı bölgede iftar sofraları da açılacak.
Ünlü sanatçı, yazar ve akademisyenlerin Niğdelilerle buluşacağı Ramazan etkinliklerinde çocuklar ve yetişkinler için yarışmalar, skeçler, Hacivat-Karagöz gösterileri, tasavvuf müziği konserleri de yer alacak.
İFTAR SOFRALARI
Niğde Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Takvimi kapsamında ilk iftar sofrası 13 Mart’ta İlhanlı Mahallesinde açılacak. 15 Mart’ta Selçuk, 18 Mart’ta İnönü, 20 Mart’ta Şahinali, 22 Mart’ta Özbelde, 26 Mart’ta Nar ve 29 Mart’ta Efendibey mahallesinde açılacak iftar sofralarında vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açmaları ve Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşamaları hedefleniyor.
BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SANATÇILAR GELİYOR
Niğde Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında ünlü isimleri de Niğdelilerle buluşturacak. Verdiği konferanslarla ve kitaplarıyla 7’den 70’e toplumun önemli kesimlerinin sevgisini kazanan eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya, Ramazan ayının 4. günü olan 14 Mart Perşembe günü Niğde’ye gelecek ve Niğdeli sevenleriyle buluşacak.
Yazar, besteci ve akademisyen Hakan Mengüç’ün katılacağı Ramazan Eğlencesi Programı ise 19 Mart Salı günü gerçekleştirilecek. Sanatçı Eşref Ziya Terzi 21 Mart Perşembe, Yazar ve Sanatçı Mustafa Cihat da 27 Mart Çarşamba günü Niğdeli sevenleri ile buluşacak.
Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek olan etkinlikler kapsamında, Ramazan sohbetleri kapsamında söyleşiler, meddah gösterileri, tasavvuf müziği konserleri, çocuk ve yetişkinlere yönelik yarışmalar, ilahiler, orta oyunları, mini clup gösterileri, skeçler, Hacivat-Karagöz gösterileri gibi birbirinden farklı programlar da yer alacak.
TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ
Tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı programlar, her gün iftar saati sonrasında Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tüm vatandaşları Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programlara davet etti. Başkan Özdemir, “Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için ayrı ayrı etkinliklerin yer alacağı programlara tüm vatandaşlarımızın katılmalarını bekliyoruz. Bu vesileyle 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayını tekrar tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzurlu günler temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Yükleniyor


