Niğde Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Murat Yenel, 2025 yılı Ramazan ayı boyunca uygulanacak pide fiyatlarını açıkladı.
1 Mart 2025 Cumartesi günü başlayacak Ramazan ayında, 400 gram normal ramazan pidesi 20 TL, susamlı 400 gram ramazan pidesi ise 25 TL olarak satışa sunulacak.
2025 Ramazan ayı bu yıl 1 Mart 2025 Cumartesi tarihinde başlayacak. 2025 Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar ilk sahura 28 Şubat Cuma gününü 1 Mart Cumartesi gününe bağlayan sabah kalkacak. 1 Mart Cumartesi günü tutulacak olan ilk orucun ardından ilk iftarda 1 Mart Cumartesi yapılacak.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.