Niğde Valisi Cahit Çelik ve il protokolü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden atanan Prof. Dr. Hasan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete; Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, Niğde İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gürol Okyar katıldı.
Ziyaret sırasında Vali Çelik, Prof. Dr. Hasan Uslu’ya yeni görev döneminde başarılar dileyerek, görevin Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne ve yükseköğretim camiasına hayırlı olmasını temenni etti.
Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.