"Sanatın Sesini Duyuyor, Sanat ile Konuşuyoruz"
Niğde’de dezavantajlı bireylerin sanatla buluşmasını amaçlayan "Sanatın Sesini Duyuyor, Sanat ile Konuşuyoruz" projesi, toplumda farkındalık yaratmaya devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nün desteğiyle Niğde Kültür ve Sanat Derneği tarafından yürütülen proje, sessiz dünyalara renk katıyor.
Projenin önemli ayaklarından biri olan Ebru Sanatında Seramik Boyama Kursu’nu, Niğde Belediye Başkanı Muharrem Çifçibaşı ziyaret etti. Sağırlar Derneği ile iş birliği içinde yürütülen kursa ilgi her geçen gün artarken, Başkan Çifçibaşı kursiyerlerle birebir sohbet ederek, sanata verdikleri emeği takdir etti.
Sanatın toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini vurgulayan Başkan Çifçibaşı, “Engelleri birlikte aşıyoruz, sanatla buluşan her birey şehrimizin kültürel zenginliğine katkı sunuyor” dedi.
Niğde Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Meral Bıyık ise Başkan Çifçibaşı’na desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu proje sadece sanat değil, sosyal bütünleşme demek. Dezavantajlı bireylerin üretkenliğini ortaya çıkararak toplumla daha güçlü bağlar kurmalarını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.
"Sanatın Sesini Duyuyor, Sanat ile Konuşuyoruz" projesi, Niğde’de sanatın iyileştirici gücüyle sessizleri konuşturuyor, görünmeyenleri görünür kılıyor.

Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Yükleniyor

